Ik woon in de polder en werk in de stad. Ideale combinatie van rust en hectiek. Drie dagen in de week als eindredacteur van een magazine. Bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast freelancen. Voor het magazine Buit (hoofdredacteur) van de Jagersvereniging, AD/Groene Hart en AD/Utrechts Nieuwsblad, het magazine Landleven en Rabobank Rijn- en Veenstromen. Maar ook Koetstock, het muziekfestival in Kockengen.

Opgeleid als historicus aan de Universiteit Utrecht. Maar vooral journalist. Of redacteur. En fotograaf. Foto’s maak ik van mensen en landschappen. Het liefst ouwe boerenkoppen.

Ons huis in de polder is uniek. Alleen bereikbaar op de fiets of met de boot. Ik woon daar met Johanna en onze kinderen Sarah, Silke, Taeke en Teun. Het leven in de polder is bijzonder. Werken buiten de polder ook. En dan kom je ook nog in de woonkrant van De Telegraaf en in het magazine Landleven (‘Aan het einde van de wereld’) te staan! Inclusief een leuk filmpje!Douwe Anne Verbrugge Tekst en Foto
Wagendijk 70
3628 ET  Kockengen

(0346) 24 26 62
(06) 216 525 10
info@douweanneverbrugge.nl

Over mij

Home.html